Fagerøy

Fagerhøy er en av landets best besøkte og utstyrte leirskoler. Siden 1969 har vi tatt i mot forventningsfulle og spente leirskoleelever. Vårt motto har i alle år vært at elever og lærere skal føle seg hjemme på Fagerhøy, og at de skal reise hjem med ny kunnskap og gode opplevelser.

Fagerhøy holder en god fjellstuestandard. Dusj og toalett på alle rom, store lyse oppholdsrom og en utsikt som må oppleves. Du kan være på selvpensjon i en av våre leiligheter, i storhyttene Villaen og Mellomstugu eller leie deg inn i hovedhuset.

Gålå Hotell og Fjellspa

Som vertskap ønsker vi deg og dine velkommen til Gålå Hotel og Fjellspa som ligger med flott utsikt over Gålåvatnet og Jotunheimen. Vinteren på Gålå vil møte deg med over 600 km merkede skiløyper i lett og variert terreng. Et alpinanlegg med 7 heiser og 15 nedfarter. Plutselig er sommeren her, la deg forføre av vakker natur som er omringet av en utsikt du sent vil glemme. Alt er lagt til rette for et opplevelsesrikt opphold.

Gålå Booking

Gålå booking er stolte av kunne tilby private, reiselivs aktører og andre kunder rund 90 privateide og velholdte hytter og leiligheter for utleie på Gålå gjennom hele året. Standard på utleieobjektene varierer fra enklere sports leiligheter til storhytter med høyere standard og alle fasiliteter.

Gålå Handel

Gålå Handel er medlem i Norges gruppen, Norges største matvarekjede. Gålå Handel avd. sport er medlem i Sport1-kjeden. Varer kan forhåndsbestilles hos oss for avhenting eller levering (bilvei).

Lauvåsen Fjellstue

Lauvåsen er stedet for bryllupet du drømmer om. Slekt og venner samlet en helg. Tre dager til ende, hvis dere ønsker. Plass til 100 overnattingsgjester. Meget konkurransedyktige priser. Stil og stemning. I omgivelser det knapt finnes maken til.

Wadahl Hotell

Som vertskap på Wadahl ønsker vi deg og dine velkommen midt i et av Norges fineste fjellområder.
FAMILIEHOTELLET tilbyr alt en aktiv familIe kan ønske seg av såvel sommer som vinteraktiviteter. SPORTSHOTELLET tilbyr ski og treningssamlinger til grupper og lag som ønsker et kollektivt tilbud, og som KULTURHOTELLET gir vi deg Peer Gynt, lokale kortreiste matopplevelser og genuine opplevelser i tradisjonsrike omgivelser.